Ora News - Rinisin reshjet e borës në Korçë

177 views | 3 likes
6 months ago

#oranews #debore #korce
Kanë rinisur reshjet e borës në gjithë qarkun e Korçës, kryesisht intensive kanë qenë në zonat malore.

Si pasojë e reshjeve të dendura zona turistike e Dardhës është e kalueshme pjesërisht me zinxhirë. Po ashtu kujdes duhet patur edhe në Qafën e Qarrit.

Ndërsa të gjitha akset e tjera qarkullimi bëhet normalisht dhe pa zinxhirë.

Për më shumë lexoni në:
[external link]

Follow Ora News

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for NEWS HERE: [external link]

Subscribe To "Ora News" on YouTube Channel for TV Shows HERE [external link]

For more content from click HERE www.oranews.tv

Like Ora News on Facebook HERE [external link]

Follow Ora News on Instagram Here [external link]

Follow Ora News on Twitter [external link]

Follow Ora News on Google+ HERE [external link]

Related News

" QYTETI IM " NË RTSH  -  KORCA
3 years ago
by Departamenti i Lajmeve - RTSH
Kulac
2 years ago
by Jeto Shendetshem
KTHEHEN EMIGRANTET
12 months ago
by Portali DurresLajm
Si te pergatisim Tasqebap
2 years ago
by Jeto Shendetshem
VILAT E KORCES
5 years ago
by Naun Lasku
Receta e Ditës - Petulla të fshira tradicionale
3 years ago
by Top Channel Albania